söndag 26 maj 2019

Spinneriets utst. i Alingsås

Vi har ju varit på besök när Spinneriet haft utställning i Nolhaga ishall men nu var det första gången som vi var med som utställare. Vi anmälde bara till lördagen eftersom två dagar oftast är för jobbigt för mig och då är det inte roligt att vara med.
   Vi fick Lone Lund som domare till både Nadia och Peggy och hade burarna nästan bredvid Lones domarbord så det var ju perfekt.
  Nadia fick sitt CAC och gick upp för att slåss om NOM:et som gick till en smalare kattyp. Brumilla? Är inte ett dugg bra på dessa typer av katter men som god tvåa är jag nöjd och vi är ju ute efter CAC så att Nadia och Peggy kan få sina "Champinjoner" i Forshaga sista helgen i Juni.
  Som vanligt så var vi omringade av trevligt folk och när det är så, så går tiden så mycket fortare. Träffade en tjej, Miriam, som ställde huskatt på Hallandskattensutst. i Varberg och det var så roligt att träffa henne igen. Hon är supertrevlig och så rolig att prata med. Hon hade med sig en Nora, hittekatt, som hon tagit hand om åt något katthem men som bestämde sig för att Miriam kunde hon lita på så hon skulle minsann stanna där. Så från att ha suttit i ett hörn och skrikit så var hon lugn och fin och med på kattutställning.!!! 
  Peggy fick med nöd sitt CAC men Lone var inne på samma linje som Jörgen(domare). Peggy är "för" liten att hon sedan har lite för lite cremé för att vara padda och att pälsen är lite för lång hjälper inte upp det hela men hon är ju sååå söt. Nu hoppas jag på att hon får sitt CAC i Forshaga och blir Champion så kan hon få stanna hemma sedan och äta upp sig. Jag har faktiskt gett henne P-piller idag. Går hon i löp igen så blir hon inte tjockare precis. Nadia och Minna har också fått var sitt. Minna för att hon skall kastreras den 4/6 och Nadia för att hon också skall kunna äta upp sig lite och inte gå i löp igen.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar