måndag 13 maj 2019

O-kullen 8 veckor

Det är mycket nu.
Olle och Oksana har fått egna slavar och kommer att flytta den 8/6 tillsammans till samma familj!! Så skönt att de får följas åt, då de bara är de två och bara har varandra att sova, leka och slåss med. Idag den 13/5 har de gjort sin premiärtur i bur och bil till vetten för vaccination. Inte ett pip.
  Oksana rymmer ur kattrummet så nu får vi ta bort dörrstoppen och sätta den för trappan upp till övervåningen. Tur nog så började hon med detta efter det att vi kom hem från kattutställningen i Falköping.
  Peggy fick sitt första CAC och super bedömning av Jörgen Billing. Han har dömt henne en gång förut, som kattunge, och han kom ihåg henne!

  Nadia fick också sitt första CAC plus att hon blev NOM till panel. Där fick hon ingen röst men bara det att hon kom till panel är stort.
Nadia gillar inte detta med utst. men hon gillar ju inte människor MEN hon sköter sig förträffligt på domarbordet. Hon är ingen rymmare eller en som fräser.



CAC och NOM! Vår finaste Nadia.



Så liten och ynklig hon ser ut sötnosen.


Då övergår vi till O-kullen som blev 8 veckor i lördags. 
Oksana är den som är mest framåt och den som provar på saker först innan Olle, kanske, kan tänka sig att testa. Just nu så rymmer hon från kattrummet och Olle tittar på. När det gäller mat däremot så kan Olle tänka sig att äta det mesta medan Oksana är mer kräsen.
  Vikterna är ok för att vara dessa två. De ökar med mer än 100gr per vecka så jag är nöjd.

Vikter:
Olle: 790gr  +123gr sedan vecka 7
Oksana: 799gr  +123gr       "

Olle










Mamma Minna är med och vaktar. har ni sett vilka vackra ögon hon har?







Oksana




Att vara still så matte får bra bilder finns inte med på världskartan!!






Hihihi!! Titta vad jag kan!!!










Och vet ni vad? Ja gillar att bli kliad på magen och bli gosad med..så länge jag vill!










Vi leker och busar och tvättar varandra ibland














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar