tisdag 4 juli 2023

D-2-kullen 5 veckor och så väntans tider

 Jo, vi väntar ju på att Babushka skall nedkomma med sina bebisar. D-dagen är ju i morgon den 5/7 och hon ser ut att kunna explodera vilken sekund som helst. Bilderna är tagna i går, 3/7. Hon har ökat 1580 gr vilket kan innebära 6-7 st bebisar om de har "normal"vikt på, runt 90 gr. Jag har flyttat ner och sover i katt/gästrummet där bolådan finns. Just nu ligger hon som en pladuska på golvet. Hon går inte många steg i onödan nu. Hennes kulle kommer att bli E2-kullen.



Så då går vi över till D2:orna. De har börjat äta vanlig mat. Vilket innebär att de äter Vaisto Mush som är lika med råa, frysta, köttbullar som vi tar upp och tinar. Alla katterna får detta som mjukmat. Jag vill inte ge dem kemikalier i onödan och påsar eller burkar med små köttbitar och massor med sås. Visst kostar det men så får de 100% kött förutom då att det finns lite vätska/blod i köttet så i längden blir det billigare än att köpa sås med kött.

    Det syns på vikterna att de börjat med riktig mat.

Vikter:

Denise: 545gr  +110gr sedan vecka 4

Denis: 615gr  +125gr              "

Daniel: 540gr  +105gr sedan vecka 4

Doris: 575gr  +115gr              "

Idag såg jag att Denise gick på lådan och inte bara lekte i den.!!!!!!!!!!! Kan vara svårt att hinna med att se alla OM de går på lådan eller inte.

Denise








Denis är reserverad




Sålt smöret och tappat pengarna ?









Daniel













Doris hade inte sin bästa dag idag. Hon rev inredningen men hon är söt ändå.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar