lördag 16 juni 2018

N-kullen 9 veckor

och de blir bara mysigare och mysigare för var dag som går. Nisse är så nöjd om man bär honom på rygg på armen och kliar honom på magen eller under hakan och Nick gillar detta han med. Nadia, gör som sin mormor, skriker i protest men finner sig att bli buren och Nathan gör lika dant.
  Nathan är laid back och kommer sist till maten men hungrig är han fortfarande. Varför stressa? 
  Ingen av ungarna är rädda för okända personer. Igår hade vi besök av flera, för dem okända personer. Nisse nära på somnade i armarna på den ena tjejen/kvinnan. Hon tyckte inte att Nisse skulle flytta till Kolmården utan stanna kvar i Mariestad hos henne.
  Nick faller de flesta för eftersom han är en rund, nyfiken, fluffboll som kommer rusande med svansen högt i vädret och sedan kommer Nathan. Varför stressa? Nathan är ju så fin och han ser hela tiden ut som om han ler. Han är kompakt och "brittig" i kroppen.
  Nu är det full fart hemma och man får verkligen passa sig när man går ut för de är ena snabba rackare. Två gånger har vi hittat en av dem ute på trappan. Nisse dåååå.
Vikterna är toppen:
Vikter:
Nisse: 1055gr  +110gr sedan vecka 8
Nick: 1171gr  +138gr sedan vecka 8
Nadia: 1010gr  +138             "
Nathan: 1091gr  +111gr sedan vecka 8
Med tanke på att vi har haft så varmt så är viktuppgången mycket bra.

Nisse



















Morr. Låt mig vara ifred!!!!!!!


Nick kan vara svår att få bra på bild. Han rör sig gärna och då blir det suddigt men man ser ju hur fin han är ändå. Kolla morrhåren!!


















Nadia























Nathan/Teddy



















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar