måndag 11 juni 2018

N-kullen 8 veckor, sen uppdatering!

Förlåt för att uppdateringen är så sen. Helgen har varit vikt åt barnbarn och gårdagen åt feber. Natten har varit migränig. 
 Den här kullen är så mysig och rolig, ropar jag så kommer alla vilt pipande. 
  Nick kan sitta och mysa i knät eller så kan man få bära honom riktigt "långa" stunder. Nisse är inte långt efter för han är så nyfiken och social. Nathan är kanske inte lika förtjust i att bli buren, han är ju lite mer laid back utom när det gäller mat, fortfarande. Nadia är en piplisa. När man tar upp henne skriker hon som besatt men hon lugnar ner sig ganska snart och finner sig i att bli hanterad annars så är hon en tuffing. Hon fick tag på en skinnbit igår och hon morrade rena bastonerna och vaktade sitt byte noga. Hur det än är med bärandet så finner de sig i det.
  Slåss gör de så att mamma Fanny måste morra åt dem ordentligt men vilka ungar lyssnar på mamma? Precis. Inte de här heller.
  Jämförde vikter och de här ligger riktigt bra till nu.
Nick har kommit över kilogränsen!! och då är han bara 8 veckor men han är stor och har rediga labbar till tassar iof stora fötter har hela kullen. De måste brås på sin stora, snygga pappa.

Vikter:
Nisse: 945gr  +155gr sedan vecka 7
Nick: 1033gr  +220gr          "
Nadia: 872gr  +132gr sedan vecka 7
Nathan/Teddy: 980gr  +183gr sedan vecka 7

Nisse



















Nick (storfot)















Nadia
















Nathan/Teddy


















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar