söndag 21 januari 2018

Kattutställning i Örebro bla

Lördagen tillbringade vi på Conventum i Örebro på Nerks kattutställning tillsammans med vår Kerstin. Nerks utställningar är stora tillställningar med 600-700 katter och en armé av domare och helgen var inget undantag. Allt är välregisserat och flyter så fint att man inte har den uppfattningen att det är så mycket folk och katter som det i realiteten är.
 Kerstin fick bra bedömningar som jag är nöjd med plus kommentaren "mycket lovande" och ett Ex1. Resten av dagen tillbringade vi med Helene, Björn och deras Oskar plus att tjöta med andra utställare/uppfödare som man annars bara ser och hör av på FB. Det är så roligt att träffas live.
Då det inte är tidig hemgång så är det ganska långt tid som man får vänta från det att katten fått sin bedömning och till dess att man får packa ihop, så där en 6-7 timmar att vänta på. (Kerstin skulle ju inte upp i panel)








Väl hemma så blev det smörgås, medicin och rakt ner i sängen. Kroppen gjorde en aning ont. Slocknade ganska omgående.
    Igår, söndag var det möte i kattklubben KKN och det blev ganska sent innan vi var hemma då med och min kropp var inte lycklig alls, så det var samma rutin på söndagen som på lördagen , macka, medicin, värmedynan på i sängen och natti natti.
    
   Idag skall vi med Greta till Min Veterinär i Skultorp för hjärtundersökning. Inte för att vi har hört eller märkt något utan som en preventiv åtgärd. 

Kroppen känns verkligen mer eller mindre överkörd efter helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar