måndag 1 januari 2018

2017 del 2

I del två skall jag bara ta upp de trevligare, roligare, mysigare saker som hände under 2017. 
En dag i vintras så fick vi ett brev på posten där vi var inbjudna till ett bröllop. Inte vilket bröllop som helst, utan min SONS bröllop med den bästa svärdottern man kan tänka sig. Inte nog med att Carro är en ungdomskärlek till min son, de föll för varandra igen 2014 i januari. De gav oss ett barnbarn, Adelle, 2015 och nu skulle de gifta sig på Carros födelsedag den 24/3. 


Det blev lite tight. Adelle fyllde två den 23 och både Carro och min Roys äldsta tös Julia fyller den 24/3 och så ett bröllop på detta.
Nå Adelle firade vi helgen före. Hon fyllde två år och hade inte stor koll på vare sig dag, 19/3 eller ålder eller att det var hon som vi firade. 
Gissa vad farmor/jag och bestefar Roy köpte i 2 års present? Japp en bil. En stor bil som den lilla damen kommer att växa i så småningom. Passar bra på landet där det nya huset kommer att ligga.                                 Pappa och Adelle



Mamma Caroline och Adelle





Fredagen efter så var det dags för bröllop. Jag och Roy skulle ta med oss Adelle hem så att de nygifta skulle få en barnfri bröllopsnatt plus barnfri övernattning på hotell???







Ja å Micke



Mickes pappa och Adelles farfar med frunsan Lena



Bröderna Brothers. Micke till höger med sina små(halv)bröder Viktor och Max. Viktor hade dagen till ära kilt och det passade honom verkligen.


Sista April firade vi nere på Alhagen tillsammans med Adelle. Först grillade vi korv ute och sedan tog vi en tur ner till brasa.








I maj blev det en utflykt till Kinnekulle och Munkängarna. Här studerar Adelle en gråsugga.








På bröllopet fick alla familjer ett uppdrag att göra ngt speciellt med bröllopsparet. Vi fick Juni och utflykt. Jag och Roy rekognoserade och hittade Magnolia i Bredöl, Nossebro. Dagen vi valde blev så perfekt med strålande sol. Vi hade som sagt rekognoserat och besökt Magnolia tidigare under Juni för att kolla om det var värt att åka dit och det var det. Vi pratade med de som äger stället om att vi behövde ta med eget fika då det gällde att allt är -gluten och mjölk men att vi skulle köpa all dricka osv där på plats och det gick bra.

På väg med Kinnekulle i bakgrunden.


Magnolia. Vi hittade "Snövit" och gav henne ett konstgjort äpple och gissa, när jag och Roy åkte dit senare för att titta på alla Dahlior och Liljor så hade damen äpplet kvar i näven.




Trollstigen











Det pappa gör eller Roy är alltid det rätta.



Stora delar av 2017 bestod i att gulla med kattungar. Alla tjejerna blev på tjocken.

Ricki 


Greta


Abeba


Fanny



Mer om detta i del 3.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar