lördag 5 september 2020

U-kullen liten kik på sötnosarna

De är sååå söta! även om jag är partisk så är de så fina. Runda huvuden, runda stora ögon brett isär, små öron, runda fina nosar. Jag tror, än så länge, man vet aldrig när de börjar växa ur sig eller till sig, men dessa är nog de finaste vi har fått.
NU vet jag att det finns x antal som kommer att protestera för deras LizPawsar är finast och det är klart att de är det. Så det så.
   Mamma Alice hade ett uppehåll på 4 dygn då hon inte bar omkring ungarna men i morse låg alla 5 under sängen. Bytte i boburen och stödmatade dem, satte på kaffe och gick tillbaka då var tre av ungarna tillbaka under sängen. Bli jag galen eller blir jag galen? Alice är rädd om ungarna och gömmer dem, men hon städar dem inte i rumpan och stannar inte kvar tillräckligt länge i boet med ungarna när de vill dia så de blir inte riktigt mätta. Jag märker detta på att de riktigt hugger efter nappen när jag skall ge dem ersättning. Nu ökar de som de skall och jag får som bonus? möjlighet att socialisera dem mer då jag får gostid med dem när de får mat. PS. alla har ögonen öppna, fast, inte just då.

LizPaws Ulrika Knape


Nog syns det att hon är långhår?




LizPaws Usain Bolt




Inte riktigt så mycket profil som det var tänkt.


LizPaws Uffe Sterner 01 (van) (synd att han kisar)




Ugo Legrand



LizPaws Ulrich Salchow




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar