söndag 3 februari 2019

Adelle helg

Barnbarns helg har det varit denna helg. Det var ett tag sedan sist men med alla helger och förkylningar så har det fått bli så här.
 I fredags kom sonen, svärdotra och Adelle, karamell hit. Vi brukar göra så att de skjutsar hit och vi skjutsar hem och så får vi en god söndagsmiddag på köpet. Ibland kan sonen och frun ha tid att stanna en stund på middag men ofta så åker de efter en kopp kaffe för att mysa ihop hemma.
  Lördagen spenderade vi på Korpen i bassängen. Nästan 32 grader är inte fel. Adelle älskar vatten och hoppade från kanten utan att vara rädd och hon hoppar långt. Det finns en liten rutschkana så ungarna kan fara rakt ner i bassängen och massor med leksaker som man får låna.
   Efter bad så var det gott med lite bastuvärme både före och efter dusch för då kunde vi ju torka fortare. 😏 I närheten så finns det en fin och hög pulkabacke så det var nästa del på "programmet". Pulkaåkning. Adelle är inte rädd för fem öre så hon flängde ner för backen och sa att "Det kittlades i magen"
  Pannkakor till lunch! Senare på eftermiddagen så slaggade både Roy och Adelle middag.
   Idag hade jag hoppats på töväder så vi kunde göra en snögubbe men det fick bli ett par snöänglar, några bilder och en filmsnutt på Adelle när hon hjälper Roy att skotta snö. 










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar