måndag 2 juli 2018

N-kullen är 11 veckor...

... och nästa vecka börjar de flytta till sina för alltid hem. Nisse och Nathan/Teddy flyttar den 9 och Nick den 12. Nadia kommer ju att stanna kvar hemma så det blir ju inte såå tomt eller? Jo, det blir tomt. Dessa ungar har varit helt underbara, har, hm är helt underbara. 
  Nathan/Teddy är laid back. Fortfarande så är han sist till matskålarna och då bär jag honom oftast. Nathan är också den som tar sig bäst ut på bild. Han lägger sig ner och vrider på huvudet lite hit och dit efter hur jag lockar honom. Det är sällan det blir suddiga bilder när jag fotar honom. Han gillar också att sova själv. När de andra klungar ihop sig så ligger Nathan på ett helt annat ställe och sover. Ändå är han inte osocial.
   Nisse är bärvänlig som sin far. Det är inga problem med att bära runt på honom eller lägga honom i knät och killa magen. Han och Nadia brukar slåss så att Nadia skriker och piper och då kommer mamma Fanny och morrar åt dem. 
  Nick är en rar pälsboll som far omkring i huset. Han är inte mycket för att slåss och bråka men backar inte om det kniper. Han kommer att bli en stor kille det syns på hans tassar som redan är redigt stora.
Vikter:
Nisse: 1482gr  +207gr sedan vecka 10
Nick: 1600gr  +250gr             "
Nadia: 1336gr  +176gr sedan vecka 10
Nathan/Teddy: 1550gr  +237gr     "

Nisse

















Nick



















Nadia










Nathan/Teddy




















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar